Service- og vedlikeholdstilbud

Service og vedlikehold

En kakkelovn er en investering for livet! Dette forutsetter riktignok at den får noe enkelt vedlikehold. En kakkelovn skal kunne stå i 100 år og den skal også avgi effektiv varme i denne perioden.

Vedlikeholdet er begrenset til ut- og innvendig rens av kanalene og dette bør man gjøre en gang i året, eller minimum hvert annet år, avhengig av hvor mye man fyrer. Peis og Pipe AS er vår samarbeidspartner, og utfører alt av montering, service og skorsteinsarbeider. De tilbyr en serviceordning som i all enkelhet går ut på at du får en påminnelse om at det er på tide med ettersyn og feiing. Påminnelsen får du enten via SMS eller E-post – det er ditt valg. Deretter blir du ringt opp for å avtale nærmere tid.

Hvis du benytter deg av serviceavtalen har du både prioritet og rabatt. Erfaring tilsier at mange kunder oppdager vedlikeholdsbehovet i det vinteren er på vei og at det da må foregå på svært kort varsel. Normalt sett vil vi gjennomføre vedlikehold før eller etter fyringssesongen. Da slipper du å tenke på om ovnen er klar når kulden nærmer seg.

Hvis du er interessert i en serviceavtale klikk her>> for registrering.